Jelentkezőknek fontos információk

A havi díj + MEOESZ éves tagdíj a következő szolgáltatásainkat tartalmazza: csoportos engedelmességi gyakorlatok, csoportos falkában való szocializálás, egyénre szabott tanácsadás, egyéni engedelmes foglalkozás, őrző-védő foglalkozás havi egy alkalommal.

 

Mi az amit szükséges hozni az iskolába:

- Első alkalommal, oltási könyv.

Minden foglalkozáson legyen megfelelő mennyiségű jutalomfalat aminek nedves, puha, könnyen lenyelhetőnek kell lennie (pl. virsli, párizsi darabkák).

- Kutyájának ivóvizet biztosítani ívótállal együtt! 

-Kutyáját a kiképzésen biztonságos felszerelésben felvezetni (egysoros láncnyakörv, kistestű kutyáknak perlon anyagú nyakörv, 1,2 méteres perlon vagy bőr póráz), agresszív kutyáknak, illetve akiknek az Iskolavezető elrendeli, a szájkosár használata kötelező! Szájszíj nem megengedett! 

 

Egyéb javaslatok:

Semmiképpen ne használjon a foglalkozásokon száraztápot, mert ez mozgás közben veszélyes is lehet, ha a kutya nem tudja azonnal lenyelni, és visszaköhögés után félrenyeli.

Jutalomfalatnak javasoljuk, inkább közepes-nagyobb falatok használatát, amit a kutyus könnyen, gyorsan le tud nyelni, ill. ha le is esik, könnyen megtalálható. Ügyeljen arra, hogy a falatokat ne szóródjanak szét (jól záródó dobozban, jutifalat tartóban tartandó), nagyon sok kutyát zavar a munkában a pályán elszórt jutalomfalat

Az éppen nem tréningező kutyát mindenképpen javasolt pihentetni boxában, vagy annak hiányában az autóban. A tréning nagy megterhelést jelent neki, előtte, két pályára lépés között mindenképpen szükséges pihentetni. Amennyiben gazdával van a pálya szélén, akkor pórázon, csendben, nyugodtan legyen a kutya, hogy az épp dolgozó párost ne zavarja

Egy kutya egy edzés alkalmával 2 vagy 3 alkalommal kerül pályára, a köztes időkben tanácsos megsétáltatni, itatni, illetve nyugalomba helyezni.

 

 

 

Iskolánkba személyes jelentkezéskor, kérjük hozza magával a kitöltött adatlapot!

Adatlap.PDF (573168)