Rólunk

Iskolánk 1990-ben alakult, a régi vásártéren tartottuk a foglalkozásokat. Az önkormányzat jóvoltából azonban az ipartelepen kaptunk egy épületrészt, ahol a mai napig is kutyázunk.

Heti egy alkalommal-vasárnap délután-van a foglalkozás, ami 1,5-2,5 órás. Ebben van nyomkövetés, valamint engedelmes gyakorlatok. Havonta egyszer örző-védő program is van minden kutyának, aki hajlandóságot mutat erre.

Évente többször szervezünk egy-két napos továbbképző kirándulást az ország több pontjára is, ahol a világbajnokságra készülő profik munkájában gyönyörködhetünk.


Augusztusban egy hetes kutyás táborba vonulunk, ahol a pihenés mellett magasan képzett szakemberek foglalkoznak a táborlakókkal.


Jómagam 1985 óta kutyázom, Baján kezdtem. 2000 óta FCI teljesítménybíró vagyok,  amit nagyon szeretek és amire nagyon büszke vagyok. Ezzel a tudással és lelkes segítőkkel várom azokat a kutyatulajdonosokat, akik valami újat szeretnének tanítani négylábú társaiknak egy jó hangulatú, vidám csapatban.
 

Varázsolni nem tudunk, de kitartó munkával a rosszcsont is engedelmes lehet!
 

Kőfalvi Tamás
iskolavezető

Azért hoztuk létre ezt az oldalt, hogy minél szélesebb körben megismerhessék az emberek, hogy mi is az a kutyázás, a kutyával való együttélés, egy élőlényért való felelősség vállalás.

 

 

"Kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes."